| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dám ti pár pokynů, jak udělat kvasový chléb nadýchaný.
1) Používej nejen celozrnou mouku žitnou a pšeničnou, ale přidávej též chlebovou mouku.
2) Čím chleba víc vykyne, tím má větší oka, takže je potřeba zachytit ten správný okamžik, kdy už víme, že těsto je téměř nejvyšší a šup upéci.
3) Nadýchané pečivo dělají pekaři tím, že mouku přesívají, tj. už sama mouka je více nadýchanější.
4) Můžeš zkusit dvojí kynutí, chleba je tak jemnější. Nechám vykynout v pekárně, pak znovu hnětu, takže je těsto ještě jemnější a prodýchanější a znovu nechám vykynout.
Však to časem vychytáš. Já už peču roky a chleba máme s krásnými velkými oky, měkounký...balada.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.