Já si dovedu živě představit i krém, který dávám vždycky do tradičního medovníku. Změklé máslo (1 kostka) se ušlehá se slazeným kondenzovaným mlékem (NE KARAMELOVÝM!!), prostě normálním Salkem (množství Salka podle chuti - mně to většinou vyjde na 3/4 plechovky), šlehá se do jemné pěny. Po natření krému se povrch jemně popráší skořicí a poháže hrubě sekanými vlašskými ořechy (předem je nechávám chvilku na plechu v horké vypnuté troubě, aby se zvýraznila chuť - pozor na spálení). Do medovníku je to vynikající a perník je chuťově hodně podobný jako medovník, chce to ale pár dní proležet.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.