Já se vyhýbám věcem , které mi smrdí. Průmyslová kuřata mi smrdí, i syrová a hlavně když se to dělá. Kromě toho jsou podle mě velmi tučná, nezanedbatelnou část váhy musím vyhodit a stejně to pustí obrovská kvatna omastku, ve kterém je rozpuštěné kdoví co. Vzhledem k tomu, že mám srovnání s normálně doma krmenými brojlery, nejde mi to nevidět. Když už bychom chtěli něco mastného, vezmu si někde z farmy husu a nebo všelijaké ty rumpsteaky atd. To samé vepřové, to samé to UHT mlíko a asi i další věci, které si teď nevzpomínám.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.