| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já zas myslím, že říditelný v určitým smyslu je, ne on sám, ale prostřednictvím svých lidí, chrání lidi, o kterých má pocit, že chrání jeho, uznává loajalitu, a současně nikdy nepřipustí, že by udělal chybu - ani výběrem svých spolupracovníků. A tyhle lidi řiditelný jsou, netvrdím, že je říděj Číňani nebo Rusové, ale typy jako Mynář, Nejedlý a spol. jsou ochotný dělat prostředníka leckomu, když to posype - ne úplně každýmu, třeba teroristům ne, ale to bych to hnal do absurdna.

Nejsou kolem něj jen takoví, třeba Ovčáček nebo Kmoníček jsou profíci, já bych teda neměl žaludek na to, co dělaj oni, už jenom na to žehlení Zemanových kroků před veřejností, a jsou to tvrdý kariéristi, ale ne hamtáci typu Nejedlýho, pro kterýho co je doma, to se počítá a neekluje se mu přitom nic. A Zeman na ně přitom v lecčem dá, oni vědej, jak se k němu chovat, dělají takový ty úslužný podržtašky, ale jenom v tom to není, oni ho navíc opravdu a upřímně uznávaj, a to Zeman podle mě zcela jistě cítí. A Zeman stárne, nemocní a leniví, a obávám se, že čím dál víc za sebe nechá ve skutečnosti rozhodovat jiný, a bude jen podepisovat.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.