| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zdravím,
moje 2 děti a já jsme onemocněli zánětem mandlí. Odpadali jsme postupně - syn, dcera, já.
Všichni horečku, max 39,1 ( u všech přibližně stejné i časově).
V krku změny na mandlích a obtížné polykání.
Viděli nás 3 různí doktoři - praktická pro děti a dorost,lékařka na dětské pohotovosti ve FN a pohotovost v jiném krajském městě.
Všichni nasadili ATB ( dle snášenlivosti u nás všech, syn je alergik na Penicilin).
U dětí je diagnóza akutní tonzilitida, u mě streptokoková angína ( na kůži spálové exflorescence).
Mně a synovi zabraly ATB hned, u dcery ta bolest v krku přetrvává.
A dle hledání infa na netu mi moje vyrážka připadá přesně jako sydrom ruka - noha - ústa.
Šíleně to na ploskách nohou svědilo, myslela jsem, že nedožiju rána. Děti měly jen ojedinělé pupínky na rukou či nohou a na svědění si nestěžovaly.
Ta nemoc je ale virového původu, takže na to ATB nezabírají.
Tak by mě zajímalo, zda se lékaři s léčbou antibiotiky spletli nebo co to teda bylo. ~d~
Zažil jste někdo spálu nebo ten syndrom?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.