Asi tady budu jedna z mála, ale budu velmi upřímná. Nevím jak se na to dívá manžel po 17 letech, ale já mám doma sex z povinnosti. Jenom proto,abych uspokojila manžela a tzv. mi dal pokoj. Pak je to o.k. ale jinak si kolikrát představuji někoho jiného. Nejhorší na tom je , že mám doma krásného chlapa. Ale každý jeho pohyb a to co udělá je přesně přes kopírák. Je trochu neomalený, nikdy nebyl sex.borec. Nikdy ani pořádně nevěděl jak a co má dělat. Nebo spíš byl a je pan opatrný. Já jsem vždy byla více náruživější, hodně jsem s chlapama experimentovala, mám ráda změnu... Možná to je ten problém. Nesnáším stereotyp. Vím, měla bych si s ním promluvit atd...ale asi ani nevím jak na to, asi bych také byla moc upřímná a aasi by se mi to nelíbilo... tak a teď do mě
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.