Danulu, to ja taky ne, ale pri chripce jsem ji mela i ja, skoro 39, omdlevala jsem z toho a predloni jsem pri chripce v CR dosla z loznice do kuchyne asi na devet pokusu, nasi maji mezi patrama osmnact schodu, sedela jsem na kazdem druhem a pak jsem si v kuchyni musela lehnout na podlahu a preckat tu nejhorsi mdlobu, abych si mohla vzit prasek. Neskutecne. Chripka je priserna nemoc.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.