| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jeden ze stezejnich lidi v mem zivote taky nema ani maturitu.
Je to clovek s encyklopedickymi znalostmi, navic neuveritelne manualne zrucny, sam se podle literatury naucil nekolik remesel, ktera dnes prakticky vymrela (napr. bednarstvi, kovarstvi, sedlarstvi).
Navic je to clovek neobvykle rovneho charakteru, je poctivy, a kazdy to o nem vi, procez se ve svem bydlisti tesi velke vaznosti.

Dalsi osoba mne velmi blizka byla az do ca. padesati let veku analfabet. Je to jedna z nejsilnejsich osobnosti, ktere jsem v zivote potkala, je velmi hrda, inteligentni a socialne zrucna, ma velmi presny odhad na lidi, a obrovske socialni citeni.

No a jina osoba mne kdysi blizka ma diplomaticky pas, dva tituly pred a jeden za jmenem, ovlada plynule nekolik cizich jazyku (napr. francouzstinu, arabstinu a japonstinu), hraje na kytaru a krasne zpiva. Tato osoba okradla moji pribuznou o veskery majetek, postarala se o to, aby ji vyhodili z prace a dodnes taha jeji jmeno spinou a bahnem, coz se ji bohuzel vzhledem k postaveni a kontaktum velice snadno dari.

Je mi jasne, ze coby primator by pro tebe prichazel v uvahu jen psychopat c. tri. Je to prece jen clovek, ktery ma aspon maturitu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.