Přidat odpověď
Dobrý den,
vím že zde probíhalo toto téma již jednou asi před čtyřmi roky, ale to je přeci jen dlouhá doba... Mohu tedy poprosit o Vaše aktuální názory na ZŠ Bakalovo nábřeží, případně na ZŠ Didaktis (nová škola na Mlýnské ulici, spojená s vydavatelstvím Didaktis), ZŠ Elišky Přemyslovny a ZŠ Chalabalova?
Máme doma předškoláka, zvažujeme kam dcerku zapsat. Jsem smířená s tím, že budu dovážet ať už méně nebo více. Toto je pro mne přiměřeně dosažitelné, nejsem ochotná třeba vozit do Řečkovic, kde je asi zajímavá škola ZŠ Letokruh.
Dcera chodí do bilingvní školky s AJ, takže rozšířená AJ by byla výhodou, ale nebereme to jako podmínku.
Chtěly by jsme školu, která bude mít kvalitní výuku, možnost individuální práce (a ne to brát dle průměru), pěkný přístup k dětem - aby je motivovala k učení a děti to bavilo... a taky asi dobrou družinu. V Didaktisu a na Bakalové jsme se byli podívat - vše má něco do sebe. Na Bakalové se bojím těch 30-ti dětí ve třídě a také mne trochu odrazuje, že družina pro 1-2 trídu je ve třídě kde se učí (které mi přijdou pro 30 dětí docela malé - nevím, jak mají možnost si tam hrát jinak než v lavicích), výhodou zase je krásná zahrada a tradice. ZŠ Didaktis je zase naprosto nový, což může mít pro i proti. Zbývající školy nás ještě čekají.
Moc prosím o Vaše názory a zkušenosti. PS: Jaké máte třeba zkušenosti se slovním hodnocením u poměrně nadaných a cílevědomých dětí - osvědčilo se vám?
Děkuji
Předchozí