| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

včera jsem jí koupila po dlouhém uvážení a hlavně poté co jsem si shrnula co od ní očekávám a neočekávám:
použití:
budu na ní hrát já (nikdy jsem nehrála) a syn (nemá hudební sluch-byla jsem s nim u zkousek na hudebku)

očekávání:
budeme si doma jen tak trnkat
budem hrat pouze akordy, nebudeme vybrnkavat
muzeme ji vzit k ohni a jen tak trnkat a u toho zpivat

neočekávám:
hraní v hudebce (uz jsme tam byli, nema cit pro rytmus, noty)
kvalitu v provedeni

co jsme necekala:
ladicku (bez te bychom si ani netrsli, bo nikdo z rodiny neumi nic naladit)
nejake CD s nevim cim-jeste je zabaleno (pravdepodobne nejaky motivacni - pro syna fajn)
nejake noty-jeste je zabaleno (predpokladam nejake tramske pisnicky)
a prekvapil me opravdu hezky zvuk

pokud bych vedela, ze by nekdo z rodiny chtel hrat na kytaru v urovni hudebky, pak bych volila uplne jinou a v jine cenove relaci. za tyhle penize jsme spokojena :-)

jo a jeste jsem prikoupila stojan na noty, ten musim teprve rozbalit, ale vrele doporucuju, tedka hraju s druhym synem na fletnu a noty mame poruznu. je to opruz a boli me z toho zada.....

pred koupi jsem procetla dost diskusi na tema kdytara z lidlu a vsude psali stejne prispevky jako nade mnou - pro hudebnika vyhozeny penize, ale pro nehudebnika s chuti si jen tak u taboraku zadrnkat 2 akordy s omezenyma financema je fajn

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.