Peču již kolikátým rokem špaldové - špaldová mouka, ječná sladěnka, tuk (v receptu je bio rostlinný, já dávám klasicky máslo). 300g mouky, 200g tuku, 100g sladěnky. Lze je i různě modifikovat, někdy dám do části třeba trochu kakaa a perníkového koření, nebo kokosu, lze i nastrouhanou mrkev...Je to recept od Hanky Zemanové.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.