Neznámá, asi jak kterou kočku. Ono to určitě záleží "kus od kusu" (jak zvířete, tak dítěte). Já kočce podám léky raz dva
Naštěstí. Kocour je už větší oříšek, ale ten zase kromě odčervovacích tablet zatím žádné tabletky nepotřeboval. Taky naštěstí
Dcera bere od malička doplňky stravy kvůli problémům se stolicí. Když jsem jí tabletu rozdrtila, či kapsličku vysypala a rozmočila ve vodě, tak i když to násilím vypila, následně to téměř na 100 % zvrátila
No ale protože ve 3 letech už se dá s dětmi poměrně rozumně komunikovat, tak pochopila, že to prostě do ní musí a zjistily jsme, že když si sedla a lehounce se zaklonila, já jsem jí tabletu vložila téměř až na kořen jazyka a ona se hned napila, snad na 95 % procent to spolkla na první pokus. Ty procenta berte samozřejmě s rezervou, ale úspěšnost byla opravdu obrovská. Nejlepší na zapíjení byla lahvička s pítkem bez membrány. Polyká rovnou ten proud z toho pítka a.... No prostě takhle jsme to vykoumaly my. Když se takto přestala bát polykání (necítila díky rychlosti žádnou pachuť), do pár týdnů už to uměla sama jako dospělák. Držím palce