Já myslím že je to spíš otázka toho kolik chceš investovat a podle toho bych vybrala jaký typ sad a příp.kolik. Tady u těch TV "hrdinů" je to podle mně spíš o konkrétních postavičkách, tak asi bych zjistila kteří jsou ze seriálu u každého z nich jejich oblíbenci a vybrala takovou kde je ta konkrétní postava.
Moje děti "jedou" Lego Heros a Lego Ninja (i dcera), takže s Chimou neporadím, ale funguje to u nich tak, že každý mají "své" oblíbence (každý jiné) a ty pak upřednostňují i u hraček.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.