To mi připomnělo naše plánování svatby - raději nebudeme řešit svatbu a koupi baráku v jednom roce (plán byl koupit starou chalupu a začít rekonstruovat, takže spousta práce), tak se příští rok vezmem (rozhodnutí na konci roku), další rok bysme mohli řešit to bydlení. V lednu stanoveno datum na konec srpna (neformální venkovní akce s kamarádama, příbuzní jen nejbližší rodina). Únor - ale mohli bysme si udělat představu o situaci na trhu s nemovitostma, tak se občas na něco mrknem. Březen - kupujeme barák...
Nám počasí vyšlo dobře, bylo jen o špetku chladněji, než aby to bylo přesně tak akorát. Ségra obdobný termín i styl akce, měli o něco chladněji, ale pořád pohoda. Další 2 venkovní srpnové svatby, co jsem zažila - jedna počasí přesně tak akorát, druhá poněkud chladněji a mokro, ale pořád se to dalo.
Výhoda svateb v tomhle období - spousta čerstvého ovoce (na zákusky a těžké dorty jsme se vykašlali) a skvělá nabídka přírody pro dekorace
(já i sestra jsme měli parádní z obilí, jeřabin a dalších bobulí). Ještě září by bylo určitě taky fajn, zvlášť když se vyvede babí léto.