starší neteř asi před rokem taky ostříhala sebe i mladší zeď mám počmáranou taky (loni se malovalo) šampóny mizí rovněž při hraní ve vaně gauč teda nemám rozstříhnutý, ale počmáraný červenou fixkou...
Za mě - běžné oběti dětí. Krom toho mám např. loni nové jídelní židle - čalounění není už šedé, ale místy modré a místy červené.
a jinak mě už teď nic momentálně nenapadá.
Toto všechno se odehrálo určitě za poslední rok... Tj. chápu, že kumulace - celý život nic takovýho a teď během 3 měsíců všechno najednou, je na nervy... U nás se to děje průběžně furt - v určitých rozestupech - takže až tak v šoku jsem zatím nebyla.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.