| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

1.Vysvětlila dceři, že se mi to nelíbí. A že ji příště ostříhám taky, jestli ještě jednou mladší stříhne.
2. Při opakování bych ječela. Společnou nápravu nedoporučuju, moje děti to velmi bavilo.
3. Potrestala bych se a hlídala při koupání.
4. Za prostřiženou pohovku bych jí hodně vyhubovala a nejspíš i plácla, pokud bych byla duševně v nepohodě, ale spíš ne. Sankce žádné, jen bych se s ní ten den moc nebavila a dala jí najevo, že se hodně zlobím.

Obě holky mají stejně pitomé nápady jako tvoje dcera. Ta starší hned v první třídě při prvním úkolu nastříhala písanku na takové cárečky. Já myslela, že to udělala mladší, ale ne, ona prvňačka. Jen tak, protože ji to napadlo. Podobné záseky se opakovaly. A teď už dlouho nic. Musím to zaklepat. Přechází je to. Ale různé patlárny milují dodnes. Smíchají suroviny na vaření v nepoživatelnost nebo jen vodu a natrhané listy z pokojových květin, rozdrcené kaštany a žaludy, co si domů nanosily a pak to schovají, abych neviděla a nechtěně do toho šlápla nebo něco položila. Osvědčilo se mi nechat je vařit, pak už to nedělaly. Jo a mladší mě přiváděla k šílenství tím, že si prokusovala oblečení, i ponožky. Nebo prostřihávala. Nepomáhalo nic. Vystříhla dírku i do oblíbeného trička. Přešlo to samo tak po roce (začalo to poslední rok ve školce). Bohužel i když chápala, že oblečení ničí, že ho bude mít zašívané, tak to prostě dělala dál. Neměla jsem nervy jí při každé dírce nadávat, tak jsem jí to jen přinesla ukázat a řekla, ať se podívá, jak je to teď hnusný a že bude chodit jako odrbanec.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.