| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

U prostřihlé sedačky bych řvala jako tur,a přiznám se,že nevím zda bych udržela ruku v klidu.
U pomalovaných zdí bych vysvětlila,že to teď budeme mít doma ošklivé,a dokud se to neopraví - byl by nějaký zákaz.
Vylité šampony - dala bych je vysoko a ani laciné mýdlo bych nedala na plýtvání.Má také nějakou hodnotu. Dětem stačí prázdné lahvičky na hraní.
Při ostříhání vlasů mladší dcerky,bych vzala nůžky a ostříhala tu starší,aby věděla,jaké to je.

Jinak nevim,co poradit. Mám doma podobného záškodníka,kterému je 8 let.
Nůžky,lepidlo a takové věci neschovávám,neboť neustále něco vymýšlí a tvoří společně s mladší dcerkou 5 let.
Když byl menší,tak dva,tři roky zpět,vzal nůžky a rozstříhal si pyžamo. Na můj dotaz proč?Odpověděl,že chtěl vidět jak to bude vypadat......
Po baráku máme všude možně malé obrázky pastelkou po zdi - v podstatě jen od syna. Dcera to udělala jednou,byli jí tak 3roky a uvědomila si,že bude asi zle,tak se to snažila umýt vlhčenými ubrousky - výsledek strašný,než kdyby tam zůstala jen malba.
Teď o víkednu přišli,že chtějí piškoty do mističky na sváču. Já je nasypala a vařila oběd. Za chvili přišla dcerka s tím,že syn sedí v okně(v patře) a hází je po střeše a kouká jak se kutálí(málem mě trefilo,když sem ho viděla). Dostal vyhubováno,že takto se s jdílem neplýtvá,a že mohl z toho okna vypadnout. Načež že jde ven je posbírat na zahradu. Tak sbíral,koukala sem na něj z okna. Pak sem dělal knedlíky a v tom přišel z venku manžel,že chytnul kluka jak rozdělává venku v kamnech oheň...sirky sou tak vysoko,že nechápu,jak se k ním dostal...naštěstí,ho nenapadlo jít ho rozdělat na seno :D Zkrátka zkouší co vydržíme. Na otázku,proč to děláš? Odpovídá,já nevím,asi sem blázen......~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.