| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

To je klíčová otázka a je prima, že si ji ještě někdo klade.
Já jsem o tom dumala několik let, odpověď -domnívám se- je:
1) Abyste si (vy, učitelé) o sobě moc nemysleli, že snad třeba dokážete pracovat na základě vlastního rozumu, plánování, zodpovědnosti atd
2) a to je hlavní důvod, abyste nemohli dělat nic jiného, přepisujte, vyplňujte, implementujte, vytvářejte verze a uzpůsobujte, aspoň se pak nebudete moci zabývat dětmi a tím, jak udělat, aby z nich rostli plnoprávní občané

K otázce: dle našich propozic a infa ČŠI to musí být doslova, že to nikdo nedodržuje a děti nic takového nikdy umět nebudou - teď mluvím o hudební výchově- nikoho nezajímá, nejméně ČŠI

Jinak ČŠI podle mě vydává protichůdná stanoviska záměrně, vytváří to situaci, kdy je kdokoliv kdykoli napadnutelný za cokoliv, všechno může být špatně, když se jim zlíbí. Učitelé se pak bojí a jsou tvární.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.