Je to rozmařilost, ale můžu si ji dovolit. Nechce se mi obírat skelety. Jinak zrovna tak se mi teda nechce vařit v prádeláku kosti na vývar - nemám na to prostory a šudlat to 4 a víc hodin - to se mi teda mockrát nechce. Občas si koupím hovězí a dám to přes noc. Ale jen se zeptám na radu - když už toho uvaříš tolik, zamrazuješ to v čem - třeba tvořítka na led nebo nějaké misky, nebo do sáčku - nebo jak. Navíc - ono uvařit kvalitní vývar taky zas tak jednoduchý není.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.