| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mishulo, tak alespon vis, proc neji a ze az se proriznou zoubky, bude to lepsi. ~6~
U nas vse pri starem, zadne zuby, hubenoucka, malicka hlavicka, ale uplne vyhubla mi nepripada, zadecek a stehynka nejake ma. Prijde mi, ze kdyz se snazim, sni toho za den docela dost. K obedu jsem schopna do ni natlacit 220-230g sklenicku. Pravda, trva nam to 3/4 hodiny, protoze porad kouka, kde co lita a je treba ji porad podstrkovat do ruky neco atraktivniho, aby spolupracovala. Zkousela jsem volat na tu antropologii do Motola, ale nedovolala se, pak jsem to zase konzultovala se dvema doktorkami a ty kdyz ji videly, jak je jinak uplne OK, tak rikaly, ze by to zatim neresily. Tak zas nevim. Ona je jinak ted skutecne velmi zlata. Spanek celkem dobry, lepe akceptuje kocarek, motoricky je super, chodi kolem nabytku, umi a neustale nadsene predvadi vsechny ty "jak jsi velika", nenene, paci-paci, pa-pa ap. Jsem si jista, ze rika nektera slova: Pa-pa, mama, ham, tata a kdyz dava ruce nahoru, jak je velika, rika zcela zretelne "ták". Perfektne si hraje s brachou. honi se, perou, muchluji, ona se rehta na cele kolo. Strasne ho miluje, po probuzeni je prvni, koho hleda a jak ho najde, cela se rozzari. Je to desna sranda je sledovat. :-) Jestli umi slezat z postele si nejsem jista, protoze ona vubec nema snahu slezat. Drive jsem ji delala z perin zabranu a ona ma z kraje postele respekt a vubec se k nemu nepriblizuje. Parkrat jsem se ji to zamerne snazila ukazat, ale spis se mi snazila vymanit a lezt zpet na postel, nez ze by se nechala po nozickach sesoupnout dolu. ~d~

Jak zvladate pripravy na Vanoce? My jsme napekli dva druhy cukrovi, aby mel syn na besidku, cast jsme vzali na hory a nemame nic. Uklid taky nejak nedavam. Ale mame uz koupeny stromek, tentokrat celkem pekny. Ono to nejak pujde. :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.