| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No za zábavou... první odloučení od prvního dítěte bylo hned po porodu, na 6 hodin. Pro oba náročné, nedobrovolné a naprosto neopodstatněné, oba sami, kdeže nějací rodinní příslušníci. Druhé odloučení nastalo asi tak po 4 týdnech, mimino strávilo s tatínkem a MM ve flašce spokojený večer, zatímco maminka karbanila s partou přátel cca 1km daleko. Druhé dítě mě nepustilo dlouho, ve 3 měsících jsem jela na třídní sraz a byla jsem povolána zpět, neb 2 blízcí a 2 vzdálenější rodinní příslušníci mu nestačili, flašku nechtělo, a tak jsem hupsla do vozu a jela ho 13 km nakojit a uspat, a pak zase zpátky ~k~. Třetí dítě (21 měsíců) jsem večer zatím opustit nezkoušela, dopadlo by to nejspíš nějak podobně. Ale ve dne se beze mě dokáže obejít, to zase jo.

Pokud je s dítětem tatínek, který se o něj ve všech ohledech postará (a pokud si budu moct sednout), klidně půjdu dva týdny po porodu na koncert. Problém mám s těmi hodinami hned po porodu, a přitom je to stále celkem běžná praxe v ZZ.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.