V době, kdy jsem měla doma čtrnáctidenní dítě, mě koncerty absolutně nezajímaly, zajímalo mě jen to dítě. Takže bych nikam nešla. Ale pokud matku zajímá koncert a dítě hlídá jeho otec, nevidím v tom žádný problém.
Já jsem poprvé nechala dítě hlídat cizí osobou až když nebylo kojené, někdy okolo jednoho roku věku, už si to nepamatuji přesně. Ale sama jsem ho předtím uspala a věděla jsem, že spí dobře, takže pravděpodobně ani nezjistí mou nepřítomnost.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.