Je mi 37 let. Nechovají se sestřičky vždycky nejlépe. Hlavně v prváku jsme měly učitelku, ale od druháku už chodíme samy. Ty sestřičky nás nechtějí učit a možná se jim ani nedivím. Vlastně si uvědomuji, že by to musely brát jako součást pracovní náplně, protože zdravotnické školy chrlí nové a nové zdravotníky, kteří potřebují zaučit. A učit stále dokola nové lidi různých schopností asi také není nic moc. Rozmlouval mi to celkem bývalý partner – taťka dětí – a jeho rodina. Z mé strany nikdo. A právě změna celého životního stylu mě stále drží u studia. Jinak bych to asi vzdala. Ráno jsme vstávaly v prváku brzy na praxi – vlakem už ve 4.56 hod do Ústí nad Labem, v tomhle roce už chodíme v našem městě, protože bychom Ústí nedaly s dětmi při té fůře praxe.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.