Přidat odpověď
Pak si samozřejmě začnu dělat starosti a zjišťovat, pročpak to nejde.
Víš, to je jako s migrénou. Jasně, někdy to může být příznak něčeho vážného. Ale u 99% lidí je to kombinace stresu, bloklé krční páteře, únavy a rodinných dispozic (navzájem se ty faktory samozřejmě posilují). Pokud mi někdo řekne, že ho bolí hlava, a u toho jedním dechem dodá, že nic nestíhá, je přetížený a ještě navíc ho bolí záda, logicky to přičtu tomu :) Když nezabere cvičení (báječná je Mojžíšová), masáže, dostatek spánku, snížení zátěže a kozlíkové kapky, pak bych si říkala, že možná se skutečně něco děje.
S tím těhotenstvím je to stejné. Nemá smysl se nervovat, když pravděpodobně je na fyzické úrovni vše v nejlepším pořádku :)
Beruško, co kdyby sis pořídila nějaké zvířátko, třeba pejska? Mockrát jsem viděla, jak se na lidech projevuje nový člen rodiny - hned jim bylo lépe fyzicky i psychicky, od onkologických onemocnění přes psychické nemoci a poruchy až po kdo ví co. Nemluvě o tom, že zlepšují atmosféru v rodině (i na pracovišti, v hospicech a co já vím kde...). Takže pokud máš zvířátka ráda a nikdo v rodině není alergik, tak bych do toho šla :) Netvrdím, že díky tomu otěhotníš, ale skoro určitě se budeš cítit lépe.
Předchozí