Přidat odpověď
Jsem věčný začátečník, kalorie si nepočítám,ale taky chci začít protože absolutně netuším zda jím moc nebo málo.K těm změnám, lepší je začít postupně krůček po krůčku. Napsat si největší chyby a ty jednu po druhé zkusit změnit, ne vše najednou- to nemá smysl. Např. pitný režim, týden si dát na to že každou hodinu vypiju připravený hrnek vody....Pak snídaně- změním na zdravější- zase týden, 14dní a až to bude rutina, přidej oběd, svačinu...jak se toho dělá moc najednou tak alespoň já to nedávám a za chvíli je vše ve starých kolejích.
Vařit pro celou rodinu zdravě- je to náročný, já už vím co kdo může a co komu vadí- já jste studený typ, je mi furt zima a potřebuji vše tepelně uvařené, partner a dcera jsou opak- ty můžou syrové saláty a zeleninu, ovoce.....mne to ochlazuje.
A cvičení- před 3 lety jsem taky vlítla do expresky a skončila pak u fyzioterapeuta- ten se smál, po 30 se má začít prý nejdřív na rehabilitací a až pak sama doma posilovat nebo na vlastní pěst cvičit až po odstranění dysbalancí nebo alespoň po konzultaci co jo a co absolutně ne.
Předchozí