| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nic jiného, než už tu psali ostatní, mě nenapadá. Ale zaujalo mě, že dítě ze školky chodí vysušené - u Vás ve školce se pije jen nesladké pití? To by mě zaujalo, protože moje děti (hlavě starší) se právě na sladké naučily ve školce, syn pil do té doby také jenom vodu, mléko, neslazený čaj (a pil teda dost málo, kromě horkých dnů, ovšem žádné zdravotní potíže neměl, jedl hodně ovoce a zeleniny). Do první (soukromé)školky se sice dávalo vlastní pití i jídlo, takže jsem opět dávala vodu, ale když došla, ve školce mu dolili pěkně slaďoučký sirup. A ve státní MŠ mají všechno pití sladké (docela dost, podle mě, ovšem já nesladím vůbec, takže možná je to sladké "normálně" :-)). Jedna maminka si tedy vymínila, že její dítě bude pít jen vodu (má nějaké alergie, ale myslím, že šlo i o zásadu) a tak jí opravdu dávají jen vodu, ale ostatní děti ji teda dost litují :-) Ve Vaší školce nesladí nebo sladí tak málo, že to tvému dítěti nestačí, že tam nepije?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.