| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

eleonoro.. mám podobný exeplář doma. krom problémů s jídlem nepije nic neslazeného.. tedy spíše do nedávna nepil. a co je na tom nejvtipněšjí, jako jediný z dětí měl mléčné zuby krásné bez kazu.

U nás je problém manžel, ten neslazeného taky nevypije nic. Já piju neslazené vše.
Piju vodu, čaj i kafe, bez cukru. Jediné co si někdy dám je minerálka nebo džus, to ale ředím vodou. Výjimečně kofolu, když si koupí manžel, ale zase dám si dva cm a do toho vodu. Ani mi to slazené nechutná.
Nejstarší syn taky pil jen sladké a protože pije dost málo, tak jsem mu taky dávala.. ne teda jupíky kubíky.. ale prostě vodu se šťávou, lehce oslazený čaj. Manžel jim toho tam lije hafo..
u nás zabralo v létě, to mi poradila dr do vody dávat plátek citronu nebo pomeranče.
ne že by tedy syn už slazené nepil.. ale pije už i vodu, ovocný čaj bez cukru.

Jinak ještě jeden čas si dával do čaje stévii.. ta není kalorická, je přírodní a osladní fakt hodně..

já šťávu taky ubírala postupně.

A nejmladší zase pije jen lehkou štávu, minerálku, ředěný džus a kakao. Vodu občas taky.

manžel by ale samotnou vodu nevypil.
A jinak teda nechápu, že ti nepije ve školce, protože to nepijou zase moje děti, že to je příšerně přeslazené, stejný problém jsem měla s dětma v nemocnici, bylo to sladké, že se to pít nedalo. Takže pokud tvoje dcerka ráda přeslazené, ve školce by jí to mělo chutnat.

jak píšou holky nedramatizovala bych to, cukr ubírala postupně, třeba to zrovna její tělo teď potřebuje tak si o to říká a dala jí pít co má ráda.. postupně to upravovala a nedělala z toho divadlo, pokud už skončila na kapačkách, tak si moc dobře uvědomuje že to je zbraň proti tobě.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.