A inak...neviem čím to je že niektorí ľudia/deti pijú čistú vodu bez problémov a je prvá po ktorej siahnu. Ja a moje deti to tak máme, proste som smadná dám si vodu z vodovodu. Nepijeme ani minerálky ani sýtené vody. Naproti tomu muž keby mohol tak pije len koly, ladové čaje, džúsy. Ja keď som ho videla dať si od smadu banánovo jahodový džús tak mi až žalúdok obráti. Teraz to už obmedzuje ale musí to robiť voľou. Ja ak mám chuť na niečo iné ako vodu tak si dám džús a z 2/3 dolejem vodou, alebo si pridám do vody citrón. Deti švagriny pijú len sladené. Vodu odmietajú. Netuším prečo. Odmala im vodu núkala a snaží sa o zdravú výživu (sama je vegetariánka a stravuje sa zdravo). MOje deti mali odmalička prístup aj k sladeným a sýteným nápojom ale nepijú z toho nič. Nechutí im, dajú si občas jablkový alebo pomaranč. džús ale zapijú ho hneď vodou. To isté so sladkosťami, majú k nim voľný prístup ale jedia zriedka. Naproti tomu deti švagrinej čo sladké majú v dosahu to zjedia, chýba im nejaká stopka/kontrolka. Jedia lentilky a zapíjajú kolou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.