Mne se nechce se do tehle debaty montovat, navic jsem naprosto nezkusena a tudiz predpojata, moje deti hysteraky nemely a dlouho mi trvalo pochopit, ze dite muze byt fakt nezvladnutelne (ale i tak mam sve pochybnosti). Ale to co popisujes - chovala bych se jinak, jak by moje dite zacalo delat naznaky sceny v obchode, nechala bych nakup nakupem a vypadla ven, totez v tramvaji (asi...to zas zrejme nebylo takovy drama).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.