Šuplíku - žila jsem postupně ve 3 západních zemích a raději jsem tajila svůj český původ. Než jsem otevřela pusu, bylo to ok. Pak jsem otevřela pusu, řekla, že jsem Češka a rázem i ze mne byl člověk druhé kategorie. Tmavší spolužáci a kolegové na tom byli o poznání hůře - alespoň 1x denně kontrolováni policií (doklady tedy neustále u sebe), pravidelně nevpouštěni do různých podniků a na diskotéky. Když se můj tehdy budoucí manžel jednou neoholil a v šeru vypadal snědší, nebyl vpuštěn dokonce na školní akci.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.