já teĎ chodím už jen do DM - Schleckera mi zrušili a to DM máme prostě nejblíž ... a když už tam jedu cca jednou za měsíc až dva, vždycky je to velkej nákup za cca 2tisíce... dost bych opravdu ocenila, kdyby prodavačky pomáhaly skládat to do tašek. Jako hodně bych to ocenila.. Protože jak je toho hodně a je o objemný (hlavně ty plíny), maj tam prdlajs odkladové plochy + navíc malý košík, ze kterýho se mi většinou malá už sápe ven, je pro mě vždycky děsně nepříjemný a částečně stresující to v nějaký rozumý době do tašek poskládat tak, aby se to tam pěkně vešlo, přitom platit a ještě uklidňovat většinou dosti nevrlé batole... uffff....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.