Mno, tak já to beru asi takhle, pořízení bazénu do země včetně nutného zakrytí a případně solárního ohřevu a následné terénní úpravy bude v pořizovací ceně kolem 200.000,- Kč, možná i víc, záleží na velikosti.
Zvažovali jsme také, ale když jedeme o prázdninách na cca 3 týdny na dovolenou, děti jsou pak různě na táborech, jezdíme hodně na kolech a tak z toho léta moc plonkových dní nezbyde. Když není vyloženě pěkné počasí, tak nás koupání neláká, a těch horkých dní pak opravdu moc nezbývá.
My jsme po úvahách (ač máme místo i peníze) zůstali u bazénu nadzemního 3,66 x 90 cm, nafukovací prstenec, vydržel nám zatím pátou sezonu, děti se vyřádí, pořizovačka a údržba žádná tragédie a musím zodpovědně zkonstatovat, že dostačuje plně.
Jestli jsme ho loni využili 3 týdny za léto, je to hodně. Takže pokud má člověk peníze na zbyt, proč ne, ale já jsem manželovi řekla, že za ty prachy pojedu raději s dětmi v zimě na hory - a to vyjde na minimálně 8 x parádní lyžovačku v itálii.
Ale je to o prioritách a o životním stylu rodiny. My jsme spíše akčnější, než povaleči.