na plech je dobrý třeba perník, politý citronovou polevou, udělat takovou, která ztuhne, ale přitom není tvrdá jak kámen, a do perníku dvě tři lžíce marmelády a medu, dostane to perfektní chuť i konzistenci
nebo buchta vařená-pečená (ale ta se patlá na povrchu, musela bys ji polít až v práci)
a nebo úplně obyčejnou hrnkovou ze šlehačky a přidat margotku do těsta a polít čokoládou (to ani nemusíš)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.