Přidat odpověď
ja jsem z pristupu Hejneho opravdu nadsena. Ja si loni zacala delat ped. minimum s didaktikou matiky prave na PedF (ja uz VS mam, tak to slo poresit takto a od zari ucim) a za sebe musim rict, ze ta didaktika tam je fakt super. A berou studium opravdu hodne vazne, Gymnazialni matematika se povazuje za samozrejmost, ja si loni pred prijimackama znovu propocitala celou prirucku prikladu k maturite a SS, mmch pulka lidi, co se tam hlasili ty prijimacky neudelalo, dokonce i stavajici ucitele matematiky. To podle me vypovida o kvalite ucitelu....
Behem studia jsem pak propocitala jeste dalsi, Novotna a kolektiv a tu muzu vrele doporucit. Petakova ma priklady v podstate jen na "doplnit cisla a spocitat", Novotna v tom ma koncepci a jde se hodne do hloubky co se tyka pochopeni. Mam to stazene z internetu, nevim jestli je k dostani. Spoluautorem je soucasna vedouci katedry PedF.
Nevim jak je na tom didaktika na MFF, ale ja osobne bych sla do PedF prave kvuli Hejnemu.
Pro zajimavost - s malyma detma jsem se na ty prijimacky chystala pul roku, abych spocetla vsechno. Prece jenom je to uz par let, co jsem uvizla na RD.
Předchozí