| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nemám ráda psy, byť jsem pod vlivem osudu musela x let také s jedním sdílet domácnost.
Chlapa se psem bych do svého baráku buď nenastěhovala nebo jen za naprosto jasných podmínek daných hned na začátku.
Já jsem zase kočková a přítel kočky nesnáší, takže bych mu taky domů kočku nenastěhovala.

Bobky po cizím psovi bych teda rozhodně neuklízela. Pokud na zahradu v zimě nechodíte, nechala bych ho, a´t to uklidí třeba jednou týdně.
JEště teď bych se s ním domluvila, jak to bude na jaře.
Ale chápu, venku je celkem pěkně, taky jsem dneska vylezla na zahradu a už mě svrběly prsty :-) - vypadá to tam spíš jak na začátku března, než jak v půlce ledna.

Pokud by to pro něj byl problém, asi bych ho zase odstěhovala.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.