| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj, mám prvňačku a teď v pololetí právě končí druhou písanku, píší už každý den diktáty, takže spojování do celých slov samozřejmě. Koukla jsem do písanek a z písmen už mají za sebou:
malé e, l, m, i, u, a, s, o, p, j, t, v, y, n, z
velké a, o, m, i, j, p, u, n, v
do konce tohoto týdne je ještě čeká malé k, velké S.
Píšou tedy slova z těchto písmen. Upřímně, mně zase přijde, že letí v psaní až moc rychle, to je prostě co týden, to alespoň 4 stránky písanky, několik nových písmen a do toho dělají mimo ve škole ty diktáty. Je to docela nápor, naštěstí dcera je taková ta malovací-tvořící, takže kudrlinky ji nedělají problém a zatím to tempo dáváme. Bohužel u syna to určitě problém bude, nevím, jak to dáme, má do školy skoro dva roky, počítá neskutečně na úrovni druhé třídy (sám, prosím to není nějaká naše ambice :-) ), ale zato grafomotorika bída, malování absolutní nezájem, s velkou slávou konečně už udělá šišaté kolečko... Prostě když to vidím u dcery, tak už mám dopředu docela obavy.
Pokud má dcera zájem, tak si prostě kup pár písanek sama a nech ji zkoušet doma navíc psát, když bude něco umět dopředu, než ve škole dělají, tak to přeci nevadí...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.