Přidat odpověď
Cíťo, ty poměrně zajímavě motáš významy slov, která nikdo neřekl. Když já napíšu, že mám zkušenosti s výchovou cizího dítěte jako pěstounka, a s tím, že mám svoje vlastní, a protože i na sobě cítím výrazný rozdíl, co jsem cítila k cizímu a jak prožívám vlastní dítě, proto jsem přesvědčená, že dítě má být na 99,9% u biologické rodiny, tak ty z toho uděláš, že tím říkám, že dítě má být v rodině, která ho týrá.
Mě připadá naprosto šokující tvoje uvažování, a to, že většina rodičů snad své děti týrá. Skutečně týraných dětí je naprosté minimum. Ano, většina rodin není dokonalá, ale to jim nebrání vychovat své děti.
Takže ještě jednou: mám osobní zkušenost s péčí o cizí děti, s prací sociálního úřadu, soudy, mám odborné vzdělání, které mi umožňuje chápat souvislosti, které ty nevidíš, a jak bych si to v jiných případech nedovolila vůči člověku, kterého znám jen skrze písmenka z diskuse, vyjadřovat se přímo k němu, tak o Tobě si to dovolím: jsi citově plochá, jednoduchá, svým způsobem zvrácená, zamindrákovaná, a dost pochybuji, že jsi schopná svým dětem poskytnout hlubší emoční zázemí. Tak se jen modli, ať si toho nevšimne sociálka. A nebo svým bonzlidem neodebírají? Jste nějak chráněné?
Nápady, jak se má chovat matka, když jí berou děti, osočovat jí z hysterie, a že je Ti z toho špatně, že ta matka svoje děti neodevzdala jako úhledný balíček, opravdu nemůže vypustit normálně uvažující člověk.
Ty a Mila jste právě ukázkou patologického uvažování, které umožňuje systému páchat zločiny proti lidskosti.
Dámy z rodiny prominou silnější slova, občas prostě neodolám ....
Předchozí