no ja mluvila ted s pani psycholožkou chtěla od paní uči ještě nějaké doplnující info už 12.1 a dodnes jej nemá...říkám ji co se stalo co jsme tam nebyli a ona na to že by se chtěla přijít podívat do třídy na výuku...říkám že chci přestup...že tohle snad ani nemusí že stejne uči bude uplne jiná když tam bude... což si myslím že mám pravdu... takže ani nespolupracuje s psycho a já opravdu dneska cítím že prostě boucnu až tam půjdu..zítra volám do té nové školy a budem domlouvat termín schůzky... všem moc díky za názory ´moc mi pomohly...dám vědět jak jsme dopadli...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.