| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Docela by mě zajímalo, jak by se měl člověk chovat, když se mu něco takového stane.
Pokud bych nechtěla, aby mi děti odebrali, tak musím říct, že manželovi nevěřím? A pokud to řeknu, nebude to pak signál, že se opravdu něco stalo a já o tom dokonce věděla? A pak mi děti odeberou.
Pokud řeknu, že manželovi věřím, tak děti také odeberou.
Opravdu by mě zajímalo, co má člověk vlastně dělat, nechat si odebrat děti a čekat, co bude?
A jak pak nevinný otec přesvědčí své okolí, že dětem opravdu nic neudělal? Jediná možnost je, odstěhovat se. Ale i tak zřejmě rodina zůstane už navždycky pod kontrolou sociálky.
Myslím, že tohle je opravdová noční můra.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.