Pelíšku, v tom textu Ti chybí jedna podstatná část: zkopíruju ten tvůj:
OK, tak to vezmeme pohledem skutečně zneužívaného dítěte , které nebylo rychle odebráno ( navíc, opětovně upozorňuju, děti šly k tetě ) :
Byla jsem u paní logopedky, protože neumím pořádně R a Ř. Je to moc hodná tichá paní, ani nevím proč, ale svěřila jsem se jí, co mi tatínek dělá. Paní X to řekla rodičům a jedné paní ze sociálky. Strašně jsem se styděla, tak už jsem to znovu nedokázala říct, navíc tatínek mi předtím říkal, že je to velké tajemství a že se to maminka nesmí nikdy dozvědět, jinak by od nás odešla. Doma mi tatínek vysvětlil, že jestli to ještě jednou někomu řeknu, zabije maminku a sestřičku. Už to nikomu nikdy neřeknu.
A naposledy upozorňuji, nikdo nic nevíme, vyšetřování není ukončeno. Blesk rozhodně není důvěryhodný zdroj. Kdo z vás je tady SKUTEČNÝ odborník na péči o zneužívané děti.
Nechápu tenhle lynč, nejraději byste logopedku upálili. Nojo, oni to vlastně psali v blesku.
A ještě by tam to dítě ale dodávalo: učitelka ve školce říkala, že moc zlobím a pořád chce vědět proč, .. nebo: ve školce se mi už nelíbí, nemůžu si hrát ..
Je-li dítě zneužívané, vykazuje určité znaky, které zaregistruje okolí, to není že najednou by to dítě řeklo prvnímu člověku, kterého skoro nezná. Spíš je větší šance, že ta zpráva o možném zneužívání by vyšla z učitelek ze školky, které dítě znají, a jsou také školené, čeho si všímat.