Hodně nakupuji v Německu a v Anglii. Tam je oblečení výrazně levnější než tady. Zimní soupravu na hory jsem letos pořizovala každému dítěti v outletu Alpine Pro a vyšlo to na cca 2500 za dítě. Bundu do města má syn z outletu Geox za asi 800. Měla jsem štěstí. A dcera nosí moc hezkou zimní bundu ze Zara už třetí sezónu. Je jako nová. Oblečení kupuji dětem vždycky nové, nemají po kom dědit a sekáče nemám ráda. A nikdy nic neprodávám. Dávám kamarádkám a nebo do Klokánku. Mně zrovna bunda za 1200 nepohorší. Ale upřímně. Vůbec netuším, kolik stojí oblečení dětí mých kamarádek či spolužáků mých dětí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.