Mám 6-letého syna a bohužel se nedostal na dvě nejbližší základní školy - obě v docházkové vzdálenosti (1 zastávka autobusem), protože jsou v jiné městské části než je naše trvalé bydliště. V Praze to je letos naprosto běžná věc z důvodu velkého počtu dětí. Nyní se rozhoduji mezi dvěma základními školami - ZS Balabenka a ZS Spitalska. Do Balabenky jdou všichni jeho kamarádi ze školky, ZS Spitalska je naše spádová. Obě školy máme zhruba stejně daleko - ca 5 zastávek autobusem. Bohužel jsem nebyla na dnu otevřených dveří. Můžete mi prosím napsat vaše zkušenosti a zda jste s těmito školami spokojeni? Mockrát děkuji za odpovědi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.