Přidat odpověď
Má zkušenost z Letiště Brno - jedna velká katastrofa. Letěli jsme na dovolenou s téměř ročním prckem, který neuměl ještě chodit. A po odbavení, při té kontrole jak se prochází bezpečnostním rámem, ačkoliv jsem personál upozornila, že malej ještě nechodí, navíc syn ještě spal v kočárku, tak nastalo toto. Maminko, postavte syna na zem a projděte ... fajn prošla jsem, ale dítě mi zůstalo před rámem. Nato paní volala syna a ten jen stál, chodit neuměl. Když jsem na synka zavolala sama, tak šel do kleku, že proleze tím rámem ... to zase paní nedovolila, že neexistuje aby to prolezl. Tak jsem navrhla, že se pro syna vrátím a přenesu ho ... opět, že v žádném případě, že se rámem už nesmím vrátit. Já začala šílet, jak si to teda představují, že co mám asi dělat, a znova jsem opakovala, že na to, že syn neumí chodit byli upozorněni. Nakonec mi syna rámem přenesla nějaká cizí cestující a od personálu na letišti, jsme byli podrobeni důkladné prohlídce, takže syna svlékli do plenky a já zouvala boty a ochutnávala mléko a čaj. Syn pak probrečel celý let. Cesta zpátky ze zahraničí byla přesným opakem ... spící syn projel rámem i s kočárkem, já prošla a byl klid. Také i cesta letadlem probíhala v klidu, malej to krásně prospal. Tak doufám, že tu paní, co pracovala v Brně, už nikdy víc neuvidím.
Předchozí