Ja pouzivam zimni fusak emitex myslim ze 3 in1 , da se zezacatku pouzivat bez spodniho dilu, je dost vyuzity. Do autosedacky jsem prvni podzim zimu a jaro pouzivala fleesovou prechodnou ( zvenku je flees a vevnitr bavlna)zavinovacku emitex s nozickama.ale pokud bych s autosedackou pripnutou na kocarek nechodila venku tak by to nebylo potreba.
Na spani jsem jen prvni mesice pouzivala rychlozavinovacku ale velmi brzo se z ni deti vykopavaly (mela jsem velke deti), V lete nebylo potreba nic ( jen treba plenu nebo bambusovou deckuktera trochu chladi). A v chladnejsim obdobi pouzivam na spani pytel bez rukavu, ne moc hruby,se zapinanim vpredu . Mam dve velikosti. On se muze pouzivat vetsi ,neprekazi to. Ted ve skoro dvou letech si ho dite i rano samo rozepne a vyleze. Detskou perinu mam taky ale nepouzivam protoze se z ni hned vykope a ja ho nebudu sto krat za noc prikryvat.to bych se uz vubec nevyspala.
Nanoznik na kocarku pouzivame na jare ana podzim, byl dost vyuzity. Chrani proti zime a vetru a desti,nepada jako deka protoze se da pripnout a pritom nehreje az tak jako zimni fusak.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.