Rodila jsem v táborské nemocnici před 16 měsíci. Byla jsem moc spokojená. Porod proběhl v pořádku a rychle. Personál příjemný s profesionálním chování. Jsem zdravotní sestra a můžu říct, že kdyby na všech odděleních byl alespoň z poloviny takový personál jako tady, tak by se nám všem stonalo daleko lépe. Zvláštní dík patří Dr. Svobodovi a sestřičkám na sále, které sloužily 22.10.2003 noční. Táborská porodnice se ve všem moc zlepšila. Díky Jitka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.