Souhlasim s tebou. Ano homeopatie je neskutecne slozita a komplexni, jak funguje se da bohuzel pochopit az jejim studiem. Ktere ukoncenim skoly nekonci
. Pak teprve zjistis, jak malo toho vis a musis jit dal.
Ja mam vystudovanou klasickou medicinu, homeopatii, cinskou medicinu, bachovky. Teprve ted se citim spokojena s tim co vim a jak mohu pomoct pacientovi. Miluju klasickou medicinu pro diagnostiku, skvele ji doplnuji s diagnostikou dle cinske mediciny a diky tomu odhalim pricinu rychleji a nepotrebuji milion testu. Homeo pouzivam zase misto klasickych leku. I kdyz neda se rict obecne, ja proste pouzivam vse v zavislosti na pacientu a situaci. Nechapu ty, kteri kritizuji neco o cem namaji ani paru. V dnesni dobe mi to prijde uz jako z dob inkvizice. Obdivuji a vazim si lidi, jako moje kolegyne, ktera sla na 2-lety kurz homeo jen aby vedela, jak to funguje.
A ano, moje 90-ti leta babicka dostala homeo, kdyz si zlomila stehenni kost v krcku. Diky tomu se rekonvalescence znacne zkratila, babicka po te chodila jen s hulkou a byla tu jeste 7 let.
jestli te to laka, jdi do toho, ale pocitej, ze je to narocne a trva to dlouho.