| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj...,
peru se tu sama se sebou a nemám si to jak v hlavě přebrat..

Dnes je výročí úmrtí mého tatínka ~s~ ( už 26 let ~n~ a bolí to stejně pořád ). Jenže k tomu všemu se mi před týdnem ozvala kamarádka, se kterou jsme se už pár let neviděly ( osobní důvody, nebylo to pro ni pravděpodobně lehké se mi ozvat ), že jí umřel taťka a právě dnes má pohřeb. Zeptala jsem se, zdali by chtěla, abych přišla na kremaci.., nevadilo jí to.. Ovšem se svou psychikou jsem fakt na tom bídně a nedávám to + to výročí....napsala jsem jí, že se omlouvám z tohoto důvodu. Asi pochopila ( dle toho, co mi napsala ).., ale proč mám výčitky , že tam nebudu ? Znala jsem ho od mala, bydleli jsme všici v jednom vchodě, byly jsme spolužačky po celou školní docházku, jako maminky jsme se pak navštěvovaly, pak se "něco" událo a konec...( rozepisovat se víc nebudu )...a tak si myslím, že bych měla uctít jeho památku, ale prostě to vím, že to nedám....nejde to....nemám na to....
Je vhodné pak nějak jí dát ještě najevo, že mě to mrzí ? Poslat třebas...já nevím....za půl hodiny jim to začíná, já tam nejsem...musí jim být strašně....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.