| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Yuki..,
tak svíčky mi tu hoří, v práci. Nejsem ani schopna pracovat...kamarádce se když tak s tímhloe nápadem ozvu, i když jem jí psala, že kdyby chtěla "pokec", ať dá vědět, že tu i přes to zlé budu. Vím, jaké to je..., měli spolu vztah téměř totožný jako já se svým milovaným...a vím, že kdysi mi říkala, že ztráty taťky bude pro ni hodně těžký, ještě víc maminky....proto ji chápu a cítím s ní....vím, jaké to je....

pro ni jako útěchu je jediné - měla ho tu v dobu, kdy ho nejvíc potřebovala ( to je puberta, první zamilování paod..), já tu šanci nedostala....je to blbý takhle napsat..., ale to nejdůležitější ve svémn životě dostala....poznal svá vnoučata a oni poznali dědu...u mě to tak není....

omlouvánm se.....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.