| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Vasila (10.02.2015

Ahojky vsem, mam cca 4 roky prsní implantáty. Jsem sportovní tip tudíž základ na me prsa byl nulový. I přesto mi plastik udelal krasne plné B. A vzdy me prsa byli spíše tvrdci(jelikož opravdu jsem mela opravdu minusovy hrudník)Problem mam posledni dobou takový, ze cvičim cca pul roku fitnes a prsa mam tvrdší, bolavejsi. Implantáty mam pod svalem tak jestli je mozne ze jak posilují se mi prsní svaly zvětšují a tudíž menší misto pro implantáty ??jsem sportovně založeny člověk, sportu ji neustále, ale ted ty prsa jsou opravdu tvrdší ,bolavejsi a jakoby vic napnuta jako bych byla těhotná coz tedy nejsem. Rikam si ze spousta fitnes holek ma silikony, ale nikde jsem nenašla diskuzy o tom co to dela s prsy!!!muzete mi prosim Odpovědět jestli s tim nemáte některá nejakou zkušenost. Dekuji

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.