Učebnici nemají žádnou nebo jsem žádnou neviděla nenosí je domů. Každopádně zná barvy, umí pozdravit, umí říct jak se jmenuje, jak se jmenují rodiče a sourozenci, umí se zeptat jak jmenuje někdo jiný, umí pojmenovat části těla, umí počítat do 20ti, umí jednoduše mluvit o své rodině ve smyslu maminka se jmenuje.... mám dva sourozence bratra a sestru a ti se jmenují... mám babičku a dědečka, umí pojmenovat zvířátka.
Problém vidím v tom jak který učitel umí anglicky leckdy neumí vůbec a je o hodinu napřed před žáky a to je špatně. Kolikrát nemají ani správnou výslovnost. Angličtinářů je málo. Začínající učitel anglicky umí. Učitel před důchodem málokdy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.